Prezenta se face doar pe baza rezervarii la telefon.

Hora Satului

Livada Minunata organizeaza in fiecare an Hora Satului. Ne dorim ca prin acest traditional eveniment sa se pastreze folclorul asauan si traditiile locale. Pentru a-i da un spirit de originalitate, de obicei, evenimentul este deschis de un tobosar care a poposit in mijlocul spectatorilor, dupa ce a colindat intreaga comuna pentru a chema lumea la hora, intr-o caleasca.

Prezenta se face doar pe baza rezervarii la telefon.

Sezatori

In anul 2019 va avea loc cea de-a IV-a editie a Sezatorii Gospodinelor de pe Valea Asaului. In fiecare an Livada Minunata va asteapta sa veniti in costum popular, sa fiti alaturi de cele mai vrednice gospodine, sa ducem mai departe traditia mestesugurile, obiceiurile, sa ne delectam cu preparate de post traditionale si sa jucam, plini de voie buna, pe muzica populara.

Prezenta se face doar pe baza rezervarii la telefon.

Seri traditionale

Serile traditionale au loc intr-un spatiu cu elemente traditionale romanesti, unde gastronomia traditionala face casa buna cu muzica si dansurile traditionale

Prezenta se face doar pe baza rezervarii la telefon.

Mese festive

Livada Minunata organizează mese festive, cu ocazia sarbatorilor bisericesti mari de peste an (Craciun, Paste), zilelor onomastice, banchete)

Prezenta se face doar pe baza rezervarii la telefon.

Conditii pentru organizarea unui sfarsit de saptamana relaxant

Pentru un sfarsit de saptamana relaxant, Livada Minunata va pune la dispozitie servicii de cazare, dar si un meniu cu produse traditionale de casa, toate acestea intr-un mediu placut, linistit, inconjurat de paduri de foioase si conifere

Testimoniale

Ce poate fi mai frumos decât să îmbini tradiţia, folclorul atentic cu prezentul? O adevărată lecţie de istorie predată la scenă deschisă generaţiilor viitoare. Felicitări pentru iniţiativă, felicitări pentru organizare şi mult succes pe viitor! O şezătoare minunată într-un loc minunat, cu oameni minunaţi

Sorin Braşoveanu, Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău

Am găsit la Livada Minunată acea oază de linişte pe care mulţi o caută! Am descoperit cu mare plăcere nu numai locuri pitoreşti, ci şi oameni minunaţi în mijlocul cărora te poţi simţi ca la mama acasă! Numai cuvinte de mulţumire şi gânduri frumoase pentru gazde primitoare cu suflet cald. Vă dorim tot binele din lume şi cât mai mulţi turişti. Vom reveni cu mare drag!

Colectivul clasei a IV-a A de la Şcoala Gimnazială Miron Costin, Bacău

Nu aţi fost gazde, ci o familie adevarată pentru noi în cele trei zile de maxim relax. Aţi dovedit cu adevărat că omul sfinţeşte locul! Vom reveni cu drag la Livada Minunată

Fam. Cozma

Vă mulţumim frumos pentru clipele minunate petrecute la dumneavoastră. Am găsit aici alături de dvs. liniştea de care aveam nevoie, ne-am deconectat de toate grijile, de tot stresul cotidian. Sunteţi nişte oameni minunaţi, oameni de care am vrea să fim înconjuraţi în permanenţă.

Înv. Timofti Daniela şi elevii clasei a II-a, Şcoala Gimnazială Măgireşti

Thank you all so much for entertaining our group in your beautiful environment.

Voluntari Habitat for Humanity

Acest loc de vis, Livada Minunată, mi-a lăsat o rază de soare în suflet. Ştiu că tot ce e aici e făcut cu iubire, respect şi pasiune pentru natură şi pentru oameni. Îmi doresc să vin cât mai des în acest loc superb şi să-mi încarc bateriile în preajma unor oameni de poveste.

Marius Spiridon

Ce altceva ţi-ai mai putea dori când ajungi în acest minunat loc? Nu am cuvinte pentru minunăţia locului în afară că totul este şi va fi mereu la superlativ totul, datorită sufletului mare al minunatei Simona. Vă iubim şi vom reveni mereu cu drag.

Dragoş, Cristina şi micuţa Diana

O oază de linişte şi relaxare alături de persoane care reprezintă un exemplu pentru noi toţi. Mulţumim Simona pentru aceste clipe minunate oferite cu mult suflet.

Fam. Rusu Benone şi Hriban George

Livada Minunată – un colţ de rai, un loc minunat într-o zonă plină de farmec, cu gazde pline de har. Este imposibil să nu-ţi doreşti să revii în această oază de linişte şi bucurie.

Ana şi Ioan din Oneşti

-Şcoala Altfel- ne-a oferit prilejul de a poposi astăzi într-un loc minunat cu peisaj de basm şi oameni primitori. Livada Minunată îşi merită pe deplin numele. Am lucrat măşti, am desenat ouă, am făcut plăcinte şi am luat masa într-o atmosferă caldă, rustică. Totul este la superlativ. Mulţumim gazdei.

Elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială Ştefan Luchian Moineşti

Aici ne-am retrăit copilăria. Am simţit căldura şi afecţiunea unei familii iubitoare. Am fost lipsiţi de griji şi ocrotiţi, noi cei veşnic dornici de vacanţe. Totul s-a completat cu gustul şi aromele fericit îmbinate şi apreciate de noi pofticioşii. Şi încă… un cadru natural colorat în vedere, o muzică relaxantă a apei şi un miros de iarbă verde. Ce bine că am putut fi iar copii.

Fam Bobeică

Un loc binecuvântat de Dumnezeu, gazde frumoase şi primitoare aşa cum numai în Moldova găsiţi. Vă mulţumim din suflet pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi astfel încât să uităm de timp. Am plecat doar pentru ca să avem unde ne întoarce.

Fam. Patraş

Ne onorează prezenţa la acest eveniment cultural de excepţie. Felicitări.

Eugen Ungureanu (Exclusiv TV)

Felicitări şi numai gânduri alese pentru sufletul acestei şezători, dna Simona Drilea, precum şi pentru prietenii domniei sale. Ne-am simţit minunat, a fost o întâlnire cu adânci semnificaţii şi cu benefice urmări pentru asăuani şi nu numai.

Ansamblul Cununa Muntelui din Asău şi Comăneşti

Am nădejdea că acesta-i un început. Doar cu oameni ca dumneavoastră putem continua ce strămoşii noştri au lăsat nouă şi generaţiilor viitoare să ducem mai departe.

Viceprimar Budacă Emil

Pentru o mână de om cu suflet mare! Gânduri bune, sport în toate şi multă sănătate!

Diana Albu, Moineşti