Mesele sunt pregătite doar din produsele proprii BIO.

Cadru intim si placut cu mancaruri traditionale romanesti (specialitatea casei: prepelita cu orez negru si sos de portocale, poale in brau, bors de pleurotus);

Specialitatea casei:
1. Prepelita cu orez negru si sos de portocale
2. Poale in brau
3. Bors de pleurotus

Specialitatea casei la Pensiunea Agroturistică cu circuit închis Livada Minunată

Prezența se face doar pe baza rezervării la telefon.

Prepelita cu orez negru si sos de portocale

Prepelițe cu orez negru și sos de portocale, poate fi inclusă în meniul unui prânz servit în familie. Prepelițele se spală și se pun la fiert în apă cu sare, boabe de piper negru și verde, pentru 40 de minute. Orezul negru se spală și se pune la fiert în apă cu sare. Între timp, se prepară sosul de portocale. Pentru sosul de portocale, portocalele se spală bine, li se rade coaja și se stoarce de zeama (mai multe…)

Poale in brau

Reteta de branzoaice (branzoici) sau poale in brau moldovenesti este foarte simpla. Aluat dospit cu umplutura vanilata de branza cu stafide. Cum se fac branzoaice aromate, pudrate cu zahar, cu aluat pufos si umplutura cremoasa.

Bors de pleurotus

Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam zarzavatul din borcan si borsul.Dupa 5 minute, presaram cu patrunjel verde si se poate servi.(In zile de frupt se serveste cu smantana).

Desert

Cornulete umplute cu ciocolata si vanilie
Placinte cu mere
Clatite cu branza, dulceata, finetti
Budinca cu branza
Papanasi cu dulceata
Tort de fructe
Mix de fructe cu frisca

Testimoniale

Ce poate fi mai frumos decât să îmbini tradiţia, folclorul atentic cu prezentul? O adevărată lecţie de istorie predată la scenă deschisă generaţiilor viitoare. Felicitări pentru iniţiativă, felicitări pentru organizare şi mult succes pe viitor! O şezătoare minunată într-un loc minunat, cu oameni minunaţi

Sorin Braşoveanu, Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău

Am găsit la Livada Minunată acea oază de linişte pe care mulţi o caută! Am descoperit cu mare plăcere nu numai locuri pitoreşti, ci şi oameni minunaţi în mijlocul cărora te poţi simţi ca la mama acasă! Numai cuvinte de mulţumire şi gânduri frumoase pentru gazde primitoare cu suflet cald. Vă dorim tot binele din lume şi cât mai mulţi turişti. Vom reveni cu mare drag!

Colectivul clasei a IV-a A de la Şcoala Gimnazială Miron Costin, Bacău

Nu aţi fost gazde, ci o familie adevarată pentru noi în cele trei zile de maxim relax. Aţi dovedit cu adevărat că omul sfinţeşte locul! Vom reveni cu drag la Livada Minunată

Fam. Cozma

Vă mulţumim frumos pentru clipele minunate petrecute la dumneavoastră. Am găsit aici alături de dvs. liniştea de care aveam nevoie, ne-am deconectat de toate grijile, de tot stresul cotidian. Sunteţi nişte oameni minunaţi, oameni de care am vrea să fim înconjuraţi în permanenţă.

Înv. Timofti Daniela şi elevii clasei a II-a, Şcoala Gimnazială Măgireşti

Thank you all so much for entertaining our group in your beautiful environment.

Voluntari Habitat for Humanity

Acest loc de vis, Livada Minunată, mi-a lăsat o rază de soare în suflet. Ştiu că tot ce e aici e făcut cu iubire, respect şi pasiune pentru natură şi pentru oameni. Îmi doresc să vin cât mai des în acest loc superb şi să-mi încarc bateriile în preajma unor oameni de poveste.

Marius Spiridon

Ce altceva ţi-ai mai putea dori când ajungi în acest minunat loc? Nu am cuvinte pentru minunăţia locului în afară că totul este şi va fi mereu la superlativ totul, datorită sufletului mare al minunatei Simona. Vă iubim şi vom reveni mereu cu drag.

Dragoş, Cristina şi micuţa Diana

O oază de linişte şi relaxare alături de persoane care reprezintă un exemplu pentru noi toţi. Mulţumim Simona pentru aceste clipe minunate oferite cu mult suflet.

Fam. Rusu Benone şi Hriban George

Livada Minunată – un colţ de rai, un loc minunat într-o zonă plină de farmec, cu gazde pline de har. Este imposibil să nu-ţi doreşti să revii în această oază de linişte şi bucurie.

Ana şi Ioan din Oneşti

-Şcoala Altfel- ne-a oferit prilejul de a poposi astăzi într-un loc minunat cu peisaj de basm şi oameni primitori. Livada Minunată îşi merită pe deplin numele. Am lucrat măşti, am desenat ouă, am făcut plăcinte şi am luat masa într-o atmosferă caldă, rustică. Totul este la superlativ. Mulţumim gazdei.

Elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială Ştefan Luchian Moineşti

Aici ne-am retrăit copilăria. Am simţit căldura şi afecţiunea unei familii iubitoare. Am fost lipsiţi de griji şi ocrotiţi, noi cei veşnic dornici de vacanţe. Totul s-a completat cu gustul şi aromele fericit îmbinate şi apreciate de noi pofticioşii. Şi încă… un cadru natural colorat în vedere, o muzică relaxantă a apei şi un miros de iarbă verde. Ce bine că am putut fi iar copii.

Fam Bobeică

Un loc binecuvântat de Dumnezeu, gazde frumoase şi primitoare aşa cum numai în Moldova găsiţi. Vă mulţumim din suflet pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi astfel încât să uităm de timp. Am plecat doar pentru ca să avem unde ne întoarce.

Fam. Patraş

Ne onorează prezenţa la acest eveniment cultural de excepţie. Felicitări.

Eugen Ungureanu (Exclusiv TV)

Felicitări şi numai gânduri alese pentru sufletul acestei şezători, dna Simona Drilea, precum şi pentru prietenii domniei sale. Ne-am simţit minunat, a fost o întâlnire cu adânci semnificaţii şi cu benefice urmări pentru asăuani şi nu numai.

Ansamblul Cununa Muntelui din Asău şi Comăneşti

Am nădejdea că acesta-i un început. Doar cu oameni ca dumneavoastră putem continua ce strămoşii noştri au lăsat nouă şi generaţiilor viitoare să ducem mai departe.

Viceprimar Budacă Emil

Pentru o mână de om cu suflet mare! Gânduri bune, sport în toate şi multă sănătate!

Diana Albu, Moineşti