Produse proprii BIO
Mesele sunt pregătite doar din produsele proprii BIO.
Cadru intim si placut cu mancaruri traditionale romanesti (specialitatea casei: prepelita cu orez negru si sos de portocale, poale in brau, bors de pleurotus);
Specialitatile casei:
1. Prepelita cu orez negru si sos de portocale
2. Poale in brau
3. Bors de pleurotus

Mic Dejun
-
Omleta/Ochiuri/Ou posat, Unt de casa din lapte de vaca, Dulceturi, Miere de albine
-
Muschi tiganesc, Carnati taranesti, Kaiser, Sunculita taraneasca, Branzeturi asortate, Salata icre, Salata Vinete, Zacusca, Pate de casa, Salamuri asortate
-
Paine prajita de casa, Ceapa, Legume la gratar, Fructe asortate, Suc natural de mere, Castraveti, Rosii


Aperitive
Ciorbe / Supe

Porc
-
Porc Cotlet de porc la cuptor cu sos de gogosari
400g
-
Ceafa de porc la gratar cu piure si castraveti murati
400g
-
Rulada de porc la cuptor cu garnitura de cartofi copti
400g
-
Muschi tiganesc impanat cu mere la cuptor
400g
-
Frigarui de porc cu ciuperci
400g
-
Cotlet de porc in crusta de mac la gratar cu sosd e cognac
400g
Pui
-
Pui la ceaun
550g
-
Cocosel de munte cu cartofi copti si muraturi
700g
-
Piept de pui la gratar cu cartofi natur
450g
-
Snitel de pui cu cartofi prajiti
450g
-
Piept de pui la gratar cu legume
350g
-
Piept de pui in sos marinat
350
-
Pui la ceaun
550g
-
Pulpa de pui cu piure
450g
-
Piept de rata la cuptor cu varza rosie si mere coapte
400g


Peste
-
Saramura peste
400g
-
Pastrav cu mamaliga si usturoi
300g
-
Sturion cu cartofi natur
300g
-
Platou cu fructe de mare ( creveti, calamar, scoici)
850g
-
Peste la gratar in sos de unt, vin alb, patrunjel, lamaie si usturoi
850g
-
Risotto cu fructe de mare
350g
-
Pastrav in crusta de porumb cu mamaliga si mujdei
400g
Miel
Vanat




Mancarurile bunicii
-
Mancarica de cartofi cu pipote si castraveti murati
400g
-
Mancarica pui / vita
400g
-
Varza scazuta la cuptor cu carnati afumati
400g
-
Bulz ciobanesc pe jar
400g
-
Mancarica de legume
400g
-
Fasole cu ciolan
500g
-
Rasol cu carne de porc si hrean
700g
-
Ficatei cu salata de gogosari
350g
-
Sarmale
400g
-
Tochitura cu branza in coaja de brad cu smantana ou si mamaliguta
900
-
Fasole batuta cu sunca si varza murata
350
-
Parjoale in sos de rosii
400g