Produse proprii BIO
Mesele sunt pregătite doar din produsele proprii BIO.
Cadru intim si placut cu mancaruri traditionale romanesti (specialitatea casei: prepelita cu orez negru si sos de portocale, poale in brau, bors de pleurotus);
Specialitatile casei:
1. Prepelita cu orez negru si sos de portocale
2. Poale in brau
3. Bors de pleurotus
Mic Dejun
-
Omleta/Ochiuri/Ou posat, Unt de casa din lapte de vaca, Dulceturi, Miere de albine 35/persoana
-
Muschi tiganesc, Carnati taranesti, Kaiser, Sunculita taraneasca, Branzeturi asortate, Salata icre, Salata Vinete, Zacusca, Pate de casa, Salamuri asortate 35/persoana
-
Paine prajita de casa, Ceapa, Legume la gratar, Fructe asortate, Suc natural de mere, Castraveti, Rosii 35/persoana
Aperitive
Ciorbe / Supe
Porc
-
Porc Cotlet de porc la cuptor cu sos de gogosari 77
400g
-
Ceafa de porc la gratar cu piure si castraveti murati 55
400g
-
Rulada de porc la cuptor cu garnitura de cartofi copti 71,5
400g
-
Muschi tiganesc impanat cu mere la cuptor 71,5
400g
-
Frigarui de porc cu ciuperci 55
400g
-
Cotlet de porc in crusta de mac la gratar cu sosd e cognac 71,5
400g
Pui
-
Pui la ceaun 61,5
550g
-
Cocosel de munte cu cartofi copti si muraturi 61,5
700g
-
Piept de pui la gratar cu cartofi natur 38,5
450g
-
Snitel de pui cu cartofi prajiti 38,5
450g
-
Piept de pui la gratar cu legume 38,5
350g
-
Piept de pui in sos marinat 44
350
-
Pui la ceaun 61,5
550g
-
Pulpa de pui cu piure 44
450g
-
Piept de rata la cuptor cu varza rosie si mere coapte 61,5
400g
Peste
-
Saramura peste 44
400g
-
Pastrav cu mamaliga si usturoi 49,5
300g
-
Sturion cu cartofi natur 49,5
300g
-
Platou cu fructe de mare ( creveti, calamar, scoici) 154
850g
-
Peste la gratar in sos de unt, vin alb, patrunjel, lamaie si usturoi 154
850g
-
Risotto cu fructe de mare 61,5
350g
-
Pastrav in crusta de porumb cu mamaliga si mujdei 44
400g
Miel
Vanat
Mancarurile bunicii
-
Mancarica de cartofi cu pipote si castraveti murati 38,5
400g
-
Mancarica pui / vita 38,5
400g
-
Varza scazuta la cuptor cu carnati afumati 38,5
400g
-
Bulz ciobanesc pe jar 55
400g
-
Mancarica de legume 55
400g
-
Fasole cu ciolan 44
500g
-
Rasol cu carne de porc si hrean 55
700g
-
Ficatei cu salata de gogosari 61,5
350g
-
Sarmale 49,5
400g
-
Tochitura cu branza in coaja de brad cu smantana ou si mamaliguta 55
900
-
Fasole batuta cu sunca si varza murata 38,5
350
-
Parjoale in sos de rosii 44
400g
*preturile sunt pe meniu si includ garnitura sau dupa caz painea, smantana, ardeiul iute, etc
*timpul de preparare este intre 40 de minute si 9 ore
*pentru unele produse este necesarea comanda lor anticipata